Instagram-brukere går i snitt glipp av 70 prosent av bildene til personene de følger, ifølge sin egen blogg. Derfor har Instagram valgt å gå i samme retning som Facebook og Twitter forlengst har gjort og innfører bruk av en algoritme som skal gi deg de bildene du bryr deg mest om å se først.

Hittil har Instagram gitt brukerne en kronologist bildestrøm basert kun på når et bilde ble publisert.

I den nye bildestrømmen skal innleggene prioriteres ut fra hva du har likt tidligere, ditt forhold til personene du følger og når innlegget ble publisert. Instagram eies av Facebook, og selv om det ikke sies direkte er det sannsynlig at de vil bruke informasjon fra vennelisten på Facebook når de skal regne ut hvilke av de du følger du har et tettest forhold til.

Instagram skriver på bloggen sin at de kommer til å ta i bruk den nye algoritmen de kommende månedene og at de den første tiden vil gjøre endringer ut fra brukernes tilbakemeldinger.

Les også:
Forbrukerrådet til kamp mot Tinders brukervilkår  
Videoer danker ut annonser dnPlus
– Jeg trenger ingen blader som tar bilder av meg, for jeg kan ta dem selv, hver dag d2Plus (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNTV:  Rubio gir opp i kampen om Det hvite hus

Her trekker Rubio seg fra kampen om Det hvite hus
Marco Rubio holder pressekonferanse der han kunngjør at han trekker sitt presidentkandidatur etter å ha tapt hjemstaten Florida med klar margin til Donald Trump.
00:41
Publisert: