Bwise driver med business intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring. Oppkjøpet skal styrke Vismas satsning på Business Intelligence.

- I et samfunn hvor datamengde og kompleksitet vokser, og kravene til tidsbruk er strenge øker behovet for automatisering og selvbetjening innen analyse og rapportering, sier Vidar Evensen, administrerende idrektør i Visma Consulting i en pressemelding. Han sier selskapene utfyller hverandre veldig godt - kompetansemessig.

- Med det tjenestespekteret vi kan tilby sammen ser vi spennende muligheter både innenfor Vismas kundebase, og ut mot potensielt nye kunder, fortsetter Evensen.

- Vi er svært fornøyd med at vi kan fortsette å utvikle vår virksomhet med en sterk aktør som Visma i ryggen, sier Torstein Thorsen, daglig leder i Bwse i samme pressemelding.

Selskapene opplyser ikke i melding hvor mye Visma betaler for Bwise.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.