Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

SPAMA kjøper eFactory

<p>SPAMA overtar aksjemajoriteten i selskapet eFactory fra 1. januar 2004, opplyser SPAMA i en pressemelding.</p>
Artikkelen er lagt til i din leseliste.
SPAMA og datterselskapet Sem & Stenersen Prokom AS tilbyr sine kunder elektroniske dokumentløsninger gjennom Dokumentbanken.no. eFactorys løsninger for skjemautvikling, Web-publisering og portaler passer godt inn i dette bildet og vil komplimentere og supplere det totale tilbudet, opplyser SPAMA i en pressemelding.<p> - Vi er meget tilfreds med denne løsningen, sier Stian Sandberg, daglig leder i eFactory. - Vi ser frem til å bli en del av et større utviklingsmiljø. Våre produkter passer godt sammen og vi har stor tro på å slå oss sammen i stedet for å konkurrere på samme markeder, til glede for våre felles kunder.