Fast-sjef John Markus Lervik hadde i går sin første offentlige opptreden siden Kredittilsynet anmeldte selskapet i vår. Fast er anklaget for blant annet å blåse opp regnskapene med fiktive kontrakter og aggressiv regnskapsføring.

Les også: Pyntet resultatet med død avtale

Fast-sjefen snakket i tre kvarter under Fast og partneren Comperios brukerkonferanse i Oslo, men etterpå var han svært ordknapp.

Dagens Næringsliv var på pletten og spurte hva han ville si til aksjonærer i Fast som føler seg lurt til å kjøpe aksjer basert på oppblåste regnskaper.

- Jeg ber om forståelse for at jeg skal i et møte nå, svarte Lervik, og sa siden ikke et ord på vei til en drosje, skriver avisen.

Ute av alle styrer
Ifølge Dagens Næringsliv er Fast-sjefen i det siste fjernet fra alle styrene i Fasts datterselskaper. 1. september forsvant han som styreleder fra Bwise, 2. september fra Kopek og ETL Experts, 5. september fra Fast international.

Lervik er erstattet av Microsoft-advokaten Keith R. Dolliver, skriver Dagens Næringsliv.

Kredittilsynets anmeldelse er henlagt på grunn av manglende kapasitet, men Kredittilsynet har anket henleggelsen inn for Oslo Statsadvokatembete.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.