Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Sigbjørn Sandsmark
Sigbjørn Sandsmark les mer

- Jeg skulle skutt Spetalen

Robert Keith mener Fast-aksjonærene er idioter, hvis de vil bli kvitt ham.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Den britiske investoren Robert Keith mener han har lidd mange nederlag, skriver Finansavisen.

"En gal løgner"

- Jeg burde sett problemene til Fast tidligere. Og så burde jeg forstått at Hans Gude Gudesen var en gal løgner. Dessuten burde jeg skutt Øystein Stray Spetalen første gang jeg møtte ham. Det ville hjulpet mange mennesker, sier den kontroversielle briten til avisen.

Les også: - Patetisk vrøvl fra Spetalen

Keith har imidlertid fremdeles troen på Fast, og tror selskapet har lært av sine feil og at fremtidsutsiktene er lyse. Investoren mener blant annet at Fasts søketeknologi kan erstatte alle typer database-baserte løsninger for tradisjonelle programvareselskaper som Oracle og SAP.

"En av selskapets største ressurser"
Og han er ikke spesielt redd for å bli skviset ut av selskapet.

Les også: Related content


- Jeg tenker ikke på slike ting. Vi var jo ikke redde forrige gang heller. Aksjonærene er idioter hvis de ønsker å bli kvitt meg. Jeg er en av selskapets største ressurser, repliserer Keith overfor avisen.