Det er foreløpig tynt med detaljer om den 6,5 millimeter tykke skjermen. Men Samsung vil lanserer verdens tynneste HDTV på CES-messen i Las Vegas denne uken ifølge produsentens egne koreanske hjemmesider.

LED teknologi
Skjermen vil komme i størrelser fra 40 til 55 tommer, og vil bli bygd med Samsungs "Motion plus" teknologi med 240 Hz. Det er LED bakbelysning som skaper bildene. Det skulle bære bud om høy bildekvalitet i tillegg til den ultratynne dybden. LED teknologien gjør det sannsynlig at navnet på denne TV-serien blir "LUXIA LED TV", skriver Softpedia.

Tykk som en tynn mobil
Det er bare måneder siden Samsung lanserte sin til da tynneste HDTV skjerm på IFA-messen i september. Da var tykkelsen 8,9 millimeter. For sammenligningens skyld - nå er tykkelsen mindre enn på de fleste tynne mobiltelefoner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Følg med på Dagens it for flere nyheter fra messen.