Apple har en toppnotering på ryktebørsen, og det siste som blir sagt om selskapet er at de vil inn i spillmarkedet for fullt. De distribuerer allerede spill til iPhone og iPod Touch, og ifølge en analytiker vil de bruke disse erf#229ene til å vurdere å lansere Apple TV som en spillkonsoll.

– Jeg tror Apple har en bevisst strategi. Først vil de se hvor mye suksess de kan få på håndholdte spill. Fungerer det, kommer de til å sikte seg inn på å lage en fullblods spillkonsoll, sier analytiker Michael Patcher i Wedbush Morgan, ifølge idg.se.

Apple TV er et mediasenter som kobles til tv-en. Den brukes til å lagre bilder, film og musikk, men funksjonaliteten kan også utvides med ny programvare.

Apples programvareportal Appstore har solgt 1,5 milliarder programmer til brukere av iPhone og iPod Touch. Michael Patcher mener det er helt naturlig av Apple å forsøke å overføre suksessen til andre plattformer.

Andre rykter som går er at Apple planlegger å lansere en mini-pc. Ifølge lekkasjer fra en elektronikkprodusent i Kina har Apple nemlig bestilt et stort antall trykkskjermer på 9,7 tommer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.