Time har utnevnt Facebook-gründeren til årets person. Mannen bak en av vår tids største pandemier har i det siste gått fra å være en doldis til å virkelig tre frem i rampelyset. Dette skyldes nok delvis suksessen til selskapet, men også at hans stil og person har blitt belyst i filmen ”The social network”. I 2004 var Zuckerberg en 19 år gammel nykomling på Harvard. Nå leder han et nettverk med 550 millioner medlemmer, som vokser med fantastiske 700.000 personer per dag.

- For å knytte sammen mer enn en halv milliard mennesker og tegne kartet over sosiale relasjoner mellom dem; for å skape et nytt system for utveksling av informasjon; og for å endre måten vi lever våre liv, er Mark Elliot Zuckerberg Times årets person 2010, skriver Time.

Les også: <a href="http://www.time.com/time/specials/packages/0,28757,2036683,00.html" target="_blank">Ville påvirke film</a> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.