Aker, Telenor og Cognite går sammen om nytt cybersikkerhetsselskap: – Timingen er upåklagelig

Trioen ser store muligheter med stadig flere og alvorlige cyberangrep mot norsk næringsliv og offentlige virksomheter. – Lavere risiko enn med en alminnelig start-up, sier Aker-sjef Øyvind Eriksen.

Publisert: Oppdatert:

John Markus Lervik, sjef for strategi og utvikling i Cognite (fra venstre), Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor og Øyvind Eriksen, sjef i Aker besøkte operasjonssenteret til Telenor på Fornebu. Operasjonssenteret på Fornebu er som et slags akuttmottak for driften. Oppstår det trøbbel på Telenors linjer, er operasjonssenteret som først får vite det og kan starte med å løse problemene umiddelbart.
John Markus Lervik, sjef for strategi og utvikling i Cognite (fra venstre), Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor og Øyvind Eriksen, sjef i Aker besøkte operasjonssenteret til Telenor på Fornebu. Operasjonssenteret på Fornebu er som et slags akuttmottak for driften. Oppstår det trøbbel på Telenors linjer, er operasjonssenteret som først får vite det og kan starte med å løse problemene umiddelbart. (Foto: Petter Berntsen)