– Etter mye arbeid har vi konkludert med at Airpower ikke vil oppnå våre høye standarder og vi har kansellert prosjektet. Vi unnskylder til kundene som gledet seg, sier Appels Dan Riccio i en uttalelse ifølge CNBC.

Den trådløse ladematten med lansert samtidig som Iphone X og Iphone 8 i 2017 og skulle lanseres i løpet av fjoråret. Vi så imidlertid aldri noe mer til Airpower. Nå er det klart at den heller aldri vil bli lansert.

Ladematten skulle være stor nok til å lade både telefonen og en Apple-Watch samtidig. Brukeren skulle bare legge telefonen sin på matten og la den gjøre resten.

Det imidlertid ikke slutt på trådløse nyheter fra Apple. Riccio understreker «fremtiden er trådløs» og at selskapet vil forsette å jobbe med slik teknologi. Aksjen var upåvirket etter nyheten sprakk.

Selv om det ikke ser ut til at blir noen trådløs ladematte med første, har Apple lansert flere nyheter denne uken. Mandag lanserte selskapet dag sitt eget kredittkort – Apple Card – basert på Apple Pay. I tillegg lanserte de abonnementstjenester for magasiner, spill og film og tv-serier. Alle disse nyhetene kan du lese mer om her. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.