Nå går «gründerfabrikken» Askeladden sammen med tidligere Wiersholm-partner og nåværende administrerende direktør i investeringsselskapet Summa Equity Nils Thommesen om en ny advokatsatsing.

Det var Advokatbladet som omtalte saken først.

– Ja, det stemmer at et team ledet av Cathrine Bach sammen med Askeladden & Co og meg nå ser nærmere på advokatmarkedet. Dagens advokatbransje er jo generelt rimelig konservativ. Vi mener at både bedrifts- og privatkunder i Norge fortjener et enklere tilgjengelig, mer forutsigbart og ikke minst mer moderne tilbud om god juridisk rådgivning enn det de har i dag, uttalte Thommessen til Advokatbladet.

Tidligere har Askeladden forsøkt å få en fot innen flere etablerte bransjer, alt fra legetjenesten Dr. Dropin og massasjekjeden Squeeze til pizzarestauranten Digg. De var også sentrale i oppstarten av frisørtjenesten Cutters.

– Det sentrale for oss er at modellen blir kundefokusert og ikke advokatfokusert, sier Thommesen til DN. Han ønsker foreløpig ikke å kommentere samarbeidet nærmere.

Askeladden & Co og Thommesen vil tilby advokattjenester til både bedrifter og privatkunder, og Thommesen vil være hovedeier i selskapet.

– Vi mener det er kundene, og ikke advokatene, som bør definere denne modellen, sier Thommessen til Advokatbladet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.