DNB og den amerikanske nettbetalingstjenesten PayPal inngår et samarbeid for å gjøre betaling enklere for DNBs to millioner personkunder, spesielt ved internasjonal netthandel, ifølge en melding tirsdag.

Konserndirektør for New Business i DNB, Rasmus Figenschou, offentliggjør i dag avtalene på Future Banking som arrangeres i regi av IKT Norge og Finans Norge.

Rasmus Figenschou, konserndirektør for New Business i DNB.
Rasmus Figenschou, konserndirektør for New Business i DNB. (Foto: DNB)

- Planen er å utvikle flere nye funksjoner som vil gjøre det enklere for DNB-kunder å administrere PayPal-kontoen sin i bankens mobilbank. Funksjonene skal også gjøre det lettere for kundene å bruke bankens tjenester i Pay Pals digitale lommebok online eller i app, sier Figenschou.

Det betyr blant annet at Pay Pals kontooversikt etter hvert vil bli tilgjengelig også i DNBs nye mobilbank. Kundene vil der kunne legge til kortene sine i Pay Pals lommebok. Dermed vil de lettere kunne velge den betalingsmåten de ønsker å benytte, forklarer DNB-toppen.

Leder av Global Core Payments i PayPal, visepresident Jim Magats, påpeker at det finnes mer enn én million aktive PayPal-kontoer i Norge.

- Mange av disse PayPal-kundene er også DNB-kunder. Derfor det det fornuftig for DNB og PayPal å jobbe sammen fordi vi da kan gjøre betaling enda enklere for kundene våre, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Ungarns statsminister lover null inntektsskatt resten av livet til kvinner som føder minst fire barn
00:33
Publisert: