- Jeg eier ikke engang en mobiltelefon, avslørte nylig den amerikanske Pimco-gründeren Bill Gross i sitt månedsbrev.

De siste årene har han krydret sine månedlige investeringsutsikter med personlige historier, minner og anekdoter - og ingen av dem har blitt formidlet via mobiltelefonen.

Denne gangen er Bill Gross opptatt av å få folk til å leve i nuet i stedet for å bruke mobiltelefonen til å fange ethvert øyeblikk.

- Når jeg ser en sportsbegivenhet eller er på en konsert kan jeg ikke unngå å legge merke til de tusenvis av mobiltelefoner som brukes for å forevige det som skjer. Folk virker så ivrige etter å formidle hva som har skjedd i motsetning til å oppleve det som skjer akkurat der og da. Mitt syn er at det er tid som lagres i mobilen, men fortiden kan bli litt syrlig sammenligne med søtheten til nåtiden, påpeker han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.