Uttalelsen ble gitt da Dorsey fredag hadde en spørsmålstime med brukerne av hans nye app «Bluesky» – en utfordrer til Twitter. Da han ble spurt om han fortsatt trodde Musk var den ideelle eieren av Twitter, ga han et bryskt svar:

– Nei, sa Dorsey ifølge avisen Business Insider.

Dorsey mener imidlertid Musk var den eneste kandidaten som kunne kjøpe Twitter og «redde» selskapet fra å gå under. Twitter ville aldri overlevd som et offentlig selskap, fortsatte Dorsey.

Da avtalen på 44 milliarder dollar så ut til å rakne i fjor, truet Twitter-styret med å saksøke Musk for å tvinge fram avtalen.

– Etter det har alt gått galt. Var jeg optimistisk? Ja. Fikk jeg siste ord? Nei. Jeg synes Musk burde trukket seg fra avtalen.

Etter at Musk tok over Twitter i oktober i fjor, har han fått kraftig kritikk for hvordan han har drevet tjenesten. I tillegg til innføringen av omfattende permitteringer, har Musk blant annet begynt å kreve at folk skal betale for såkalte blå bekreftelsesmerker.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.