Pc-produsenten Asus er nå leveringsklar med en bærbar pc som de hevder er verdens første med en lagringskapasitet på hele 1 TB. En terabyte tilsvarer 1000 gigabyte. Den nye pc-en inneholder to Hitachi Travelstar 5K500-harddisker på 500 GB hver.

Asus M70 har ellers det meste man kan ønske seg av en bærbar pc. Den 17 tommer store skjermen har oppløsning på 1 920 x 1 200 punkter slik at du kan nyte filmer i full HD fra den innebygde Blu-ray-spilleren. Pc-en har HDMI-tilkobling, slik at den kan kobles til en ekstern skjerm om den innebygde skjermen ikke skulle være stor nok for.

Innebygget tv-tuner
Asus skriver i en pressemelding at pc-ens cover er laget ved hjelp av Asus' såkalte "Infusion"-teknologi. I tillegg til at pc-en har samme "glossy" finish som et piano, innebærer dette at pc-en også skal være spesielt motstandsdyktig mot slitasje.

For virkelig å understreke at dette ikke bare er en bærbar pc, men også et skikkelig multimediasenter, har Asus puttet både en analog og en digital tv-tuner i maskinen. Du skal kunne ta opp fra tv, og pc-en leveres med egen fjernkontroll. I tillegg kan styreplaten også fungere som et kontrollpanel for å styre avspilling av musikk- og videofiler. Lyden håndteres for øvrig av høyttalere fra Altec Lansing.

Av øvrige tekniske spesifikasjoner kan vi nevne at pc-en leveres med Intel Core 2-prosessorer, ATI Mobility Radeon 3470/3650 grafikkort, innebygget trådløst nettverk, fingeravtrykksleser og web-kamera i skjermen. Batterilevetiden er oppgitt til 2,6 timer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.