Det skriver Wall Street Journal, som har snakket med kilder tett på selskapet.

Ifølge kildene er Morgan Stanley i ferd med å bli pekt ut som finansiell rådgiver for Facebook, som skal være verdt svimlende summer: Mellom 75 og 100 milliarder dollar.

Børsnoteringen av Facebook skal kunne ta inn opp mot 10 milliarder dollar, og har vært imøtesett med spenning.

Det ledende sosiale nettverket har i dag over 800 millioner medlemmer over hele verden og har radikalt endret måten folk kommer i kontakt med hverandre på og utveksler informasjon på.

En talsmann for Facebook nekter imidlertid å kommentere ryktene om en eventuell børsnotering, det samme gjør en talsmann for Morgan Stanley.

Investeringsbankene har stått i kø og vist interesse for å lede Facebooks fremtidige børsnotering. For de bankene som blir valgt, er det ikke bare snakk om millioner av dollar i honorar - men også enorm prestisje.

Så langt er det ikke avklart om nettselskapet vil la seg notere på Nasdaq eller på New York Stock Exchange.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.