Avisen viser til statistikk fra Experian Hitwise, og tallene viser at Facebook for første gang har hatt flere besøk enn Google over en periode på én uke. Mens Google hadde 7,03 prosent av internettrafikken sist uke, var Facebooks andel 7,07 prosent.

At Facebook overtar posisjonen som det mest besøkte nettstedet har vært ventet, ettersom interessen for det sosiale mediet har økt voldsomt det siste året. Facebook hadde 200 millioner medlemmer i april i fjor, men i februar i år var antallet doblet.

- Den virkelige verdien til Facebook og andre sosiale medier er i ferd med å gå opp for dem som driver med markedsføring, sier analytiker Augie Ray ved Forrester Research til Financial Times.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.