Tvisten mellom Mamut ASAs heleide datterselskap, Active 24 AS , og 24SevenOffice AS er nå behandlet av tingretten, skiver Mamut i en pressemelding.

Rettssaken har sitt utspring i at 24SevenOffice mener Active 24 misligholdt en partneravtale mellom de to da Mamut kom inn i bildet.

24SevenOffice har tapt saken på alle punkter. 24SevenOffice må både dekke Active 24s saksomkostninger og betale erstatning for tapet Active 24 er påført i forbindelse med saken, ifølge pressemeldingen.

- Vi er tilfreds med å vinne frem på alle punkter og håper nå at motparten besinner seg i forhold til en eventuell anke. Etter vår vurdering har dette vært en meningløs prosess og vi håper at denne saken ikke vil belaste rettsapparatet ytterligere, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut.

Vurderer anke
- 24SevenOffice tar slutningen til etteretning og vil vurdere en anke til lagmannsretten så fort begrunnelsen for dommen foreligger, sier Stian Rustad, administrerende direktør i 24SevenOffice i en pressemelding.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.