Den siste tiden har Microsoft lansert flere kampanjer i håp om å bedre salget av Surface nettbrettene. Nå melder selskapet at de vil kjøpe din gamle iPad i bytte mot et gavekort på 200 dollar, eller rundt 1.230 kroner, skriver Verge.

Håpet er at panterne vil bytte iPaden sin inn i en flunkende ny Surface RT, eller Surface Pro. Tidligere har selskapet senket prisen på nettbrettene i Surface-serien permanent.

Pent brukt
I annonsen fra Microsoft står det at Microsoft vil kjøpe alle pent brukte iPader og gi deg minimum halvparten av hva du trenger for å kjøpe et Surface-brett. I utgangspunktet vil ordningen kun komme i USA og Canada, skriver TechCrunch.

Bakgrunnen for kampanjen er at Microsoft har mange Surface 1.0 nettbrett liggende på lager, som de trenger å få unna før lanseringen av de nye brettene i Surface-serien 27.oktober, som tilfeldigvis er den dagen kampanjen avsluttes.

Les også:
Føler seg presset av NSA
Nettbrett vil ta over for PC
Apple vil kjøpe din gamle Iphone (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.