It-konsernet Atea AS har signert en avtale med Altibox på levering av logistikktjenester til Altiboxpartneres utrulling av bredbånds- og alarmprodukter til fiberkunder.

Verdien er 1,4 milliarder kroner, fordelt på 200 millioner kroner årlig i syv år.

Altibox skal distribuere hjemmesentraler, dekodere og alarmutstyr ut til sine rundt 180.000 kunder over hele landet.

- Atea har vært en god partner til Altibox over flere år. Gjennom dette arbeidet har vi lært å kjenne de som pålitelige og effektive. Når vi nå skulle velge partner for leveranser ut til våre kunder over hele Norge stod Atea sitt landsdekkende apparat sentralt, men mest avgjørende var deres imponerende logistikksenter i Växjö, sier Altibox-sjef Eirik Gundegjerde i en pressemelding.

- At Altibox velger oss som leverandør til deres partnere rundt om i landet er gledelig og en viktig milepæl for Atea. Atea satser på å være sterke innen logistikk, og oppbyggingen av vårt logistikksenter i Växjö står sentralt i denne satsingen, sier Atea-sjef Steinar Sønsteby i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.