Den nye versjonen av Apples iPhone, iPhone 4, kommer til Norge i slutten av juli, men hverken Telenor eller NetCom har nøyaktig dato eller priser klare.

Apples nye iPhone ble lansert i noen få land før helgen. Igår sa Apple at mobilen, som solgte i 1,7 millioner eksemplarer de første tre dagene den var i butikken, kommer til Norge i slutten av juli.

- Vi håper å få lansert iPhone 4 i månedsskiftet juli-august, men kan ikke bekrefte lanseringsdato. Vi må også komme tilbake til priser. Så langt har vi etablert en interesseliste på www.telenor.no, opplyser informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til DN.no

- Vi har desverre ingen konkret dato enda, ei heller noe håndfast rundt pris. Vi kommer tilbake med informasjon så snart vi har noe mer å meddele, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom.

Les også fra Dagens IT i går: - Vår største lanseringssuksess noensinne

Les DN.nos test av den nye telefonen: Gjør det igjen (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.