Mobilnettleserselskapet Opera Software forlenger selskapets strategiske gjennomgang. Den ventes gjennomført innen selskapet rapporterer årsresultatet for 2015, ifølge en melding fra selskapet onsdag.

«Opera vil oppdatere aksjonærer og andre interessenter om utfallet av gjennomgangen innen rimelig tid», heter det.

Da selskapet annonserte gjennomgangen i august i år sa styreleder Sverre Munck i Opera Software til TDN Finans at slik vurderingsprosess ikke bør vare inn i 2016.

- Slike prosesser bør ikke ta så lang tid. Det er forstyrrende for selskapet. Nå kan vi ikke kontrollere alt, men vi kan kontrollere vår del av prosessen. Lengre enn ut halvåret bør det ikke ta, sa han.

Opera legger frem resultat for fjerde kvartal 9. februar 2016.

Les også:
Svake forventninger senker oljeprisene

Se DN Tv: Slik ser du sjelden Obama

Slik ser du sjelden Barack Obama
Ingen fikk selfies, men noen av de skuelystne fikk posere for vanlige bilder sammen med Barack Obama iført caps og solbriller. Den amerikanske presidenten er på ferie på Hawaii og var innom en butikk for å kjøpe seg shave-is sammen med døtrene.
00:32 Min
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.