Posten og Bring styrker sin digitale satsing, og ansetter Alexander Haneng (38) som direktør for den nye enheten Digital innovasjon. Haneng, som er aktiv i debatten om digitalisering av næringslivet, har jobbet med digital strategi og e-handel. Han kommer fra rollen som COO og teknologidirektør i Geta, som leverer e-handelsløsninger.

Han har også syv års erfaring fra Making Waves. Privat er han grunnlegger av nettverkstreffet DigitalBar, et initiativ som samler digitale hoder til uformelle kveldsarrangementer.

– Digital innovasjon vil utgjøre et kompetansesenter for utvikling av nye innovative ideer og ikke minst være pådriver innenfor digital innovasjon, sier konsernsjef Tone Wille i en pressemelding.

Haneng er utdannet innen it, og har en mastergrad i Software Engineering fra University of Sydney og Cand.mag. innen it fra Universitet i Oslo.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.