Q-Free har inngått en avtale om å kjøpe aksjene i TDC Systems til estimerte ti millioner pund kontakt og i aksjer, skriver TDN Finans.

Endelig oppgjør vil være avhengig av de finansielle resultatene i selskapet.

Q-Free skriver at kjøpet markerer en klar styrking i selskapets posisjon i markedet for avanserte transportstyringssystemer.

10 millioner pund

Q-Free betaler i første omgang 5 millioner pund, hvorav 4 millioner er kontanter og 1 million i form av 704.037 nye aksjer i Q-Free til 14,22 kroner pr aksje.

Ytterligere oppgjør er avhengig av finansielle resultater i 2014 og 2015, og er estimert til 5 millioner pund, og vil bestå av minst 50 prosent kontanter og inntil 50 prosent i nye aksjer i Q-Free. Denne betalingen vil skje i 2015 og 2016.

Les også:
Storm solgt til Sverige
Tror markedet kan få en skikkelig overraskelse
Kan bli den neste store finansboblen  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.