Det var på forhånd ventet inntekter på 62,9 milliarder dollar, ifølge CNBC.com. Resultat per aksje var ventet til 2,84 dollar.

Analytikerne har vært spent på en indikasjon på mottagelsen Iphone 11 har fått i markedet. Apple oppgir ikke lenger salgsvolumer, men de oppgir hvor stor del av omsetningen som kommer fra de ulike produktgruppene.

- Dette er vårt sterkeste fjerdekvartal noen gang, sier Apple-sjefen Tim Cook.

Aksjen endte opp to prosent i utvidet handel etter resultatfremleggelsen onsdag.

Selskapet budsjetterer med en omsetning på over 85 milliarder dollar i første kvartal 2020.

Apple beskyldes for å samarbeide med Kina: – En så feig handling at jeg ikke har ord

Rigger seg mot jul

I flere år har Iphone stått for over halvparten av inntektene til Apple, og derfor er nettopp Iphone-salget så viktig for selskapets aksjonærer. Siden i fjor har Iphone-andelen av omsetningen ligget under 50 prosent-streken.

Apples estimater for neste kvartal, som inkluderer julesalget, er også viktig for aksjonærene. Julesalget er tradisjonelt Apples sterkeste salgsperiode og setter listen for inntektene også i kommende kvartaler. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.