Den siste uken har det på nytt stormet rundt Idar Vollvik og hans hardt prøvede Ludo Mobil.

Ludos nettleverandør Ventelo har begjært Ludo Mobil konkurs grunnet utestående fordringer på 30 millioner kroner. Ventelo har også sagt opp avtalen om levering av mobilnett til Ludos kunder fra første februar. Dersom avtalen blir sagt opp, vil samtlige av Ludos kunder stå uten mobildekning, og det vil være ulovlig for Ludo å drive videre som mobiloperatør.

Idar Vollviks venn og tidligere redningsmann Kristian Adolfsen sier imidlertid i dag at en løsning kan være nært forestående.

- Stemmer det. Vi sitter ved forhandlingsbordet nå, sier Kristian Adolfsen til NA24 , som svar på spørsmål om han kan bekrefte ryktet om at det foregår forhandlinger mellom selskapene.

Han vil ikke utdype noe mer om hvordan forhandlingene går.

Ventelo ønsker ikke å kommentere hvorvidt det pågår forhandlinger mellom selskapene.

Idar Vollvik har lagt ut en lenke til NA24s sak på Twitter, men kommenterer ikke innholdet ut over å si at det er «greit».

 

Les mer om saken:
Tele2-sjefen reagerer på Telenors Ludo-lokking
Vollviks imperium kan rakne
Vollvik går rettens vei for å stoppe Ludo-stenging
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.