(DN.no/BERLIN) Den amerikanske tv-kanalen HBO (Home Box Office) er kjent for å lage gode tv-serier. Alle kjenner Sex & the City, men HBO står også bak serier som Game of Thrones, Sopranos, Big Love, Boardwalk Empire, The Wire og True Blood.

Mange nordmenn følger seriene til HBO på norsk tv, men hittil har vi i Norge måttet vente lenge på å se sesonger som allerede går i USA. Dette har ført til mye irritasjon fordi serienes innhold avsløres på nettet før man får sett dem. Derfor har seriene også blitt populære å piratkopiere.

For kort tid siden avslørte HBO at de ville etablere et tilbud til nordmenn, og i dag ble det klart at innholdet deres skal distribueres gjennom Samsung.

Alle Samsung-eiere
I praksis betyr dette at alle som har en Samsung tv fra 2011 eller senere, en Samsung blu-ray-spiller med nettilkobling eller et Samsung Galaxy nettbrett eller telefon får en egen HBO-tjeneste hvor man fritt kan velge fra nesten hele HBOs arkiv. Innholdet strømmes deretter til enheten fra internett.

For mange serieinteresserte er det beste med denne avtalen at man kan se de siste episodene av en serie samtidig som de sendes i USA også i Norge. Med norsk tekst.

Abonnementsbasert
Betalingen er abonnementsbasert, så man må ikke betale ekstra for å følge flere serier.

- De som kjøper Samsung Note 10.1 og TAB II 10.1 får de første seks månedene gratis. Resten må betale en pris som vil være under ti euro per måned. Tjenesten blir klar i midten av oktober, sier Stig-Ove Langö i Samsung Norge.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.