De siste dagene har flere flyselskaper bedt reisende om å skru av telefonen og ikke lade den under flyturer.

De 2,5 millioner Note 7-telefonene som er blitt solgt så langt ble i forrige uke tilbakekalt, men selv etter dette har det kommet nye meldinger om telefoner som har tatt fyr og eksplodert.

Dermed har selskapet sett seg nødt til å være ekstra tydelige i sine formaninger til folk som har kjøpt telefonen.

– Vi ber brukere om å slå av Galaxy Note 7-telefonene sine og levere dem inn så fort som mulig. Vi leverer ut erstatningsmodeller som folk kan bruke under bytteperioden, heter det i en melding fra selskapet.

Samsung planlegger å bytte ut batteriene på alle de 2,5 millioner modellene. Tilbakekallelsen i forrige uke kom bare to uker etter lanseringen. Da var det allerede registrert 35 tilfeller der batterier har eksplodert under lading.

Flyselskapene SAS og Norwegian besluttet i helgen å forby reisende som har telefonen, å bruke den eller lade den ombord.

Les også: Rømmer Apples hemmelige bilprosjekt

Varer for milliarder strandet: USA åpner for lossing av fire skip

Cuba hevder USAs blokade fortsatt koster landet dyrt

GM kaller tilbake 4 millioner biler (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Høstens navn
Møt Norges nye kulturtalenter.
04:06
Publisert: