Messen Mobile World Congress åpnet i Barcelona i februar. Her tar deltagere bilder av Hanson Robotics «Sophia», en robot med svært menneskelige trekk.
Messen Mobile World Congress åpnet i Barcelona i februar. Her tar deltagere bilder av Hanson Robotics «Sophia», en robot med svært menneskelige trekk. (Foto: Angel Garcia/Bloomberg)
Matproduksjonen tar nye former. Dette bildet fra november viser en 3D-printer som skriver ut dyrefri kjøttfarse i laboratoriene til Redefine Meat Ltd. i Israel.
Matproduksjonen tar nye former. Dette bildet fra november viser en 3D-printer som skriver ut dyrefri kjøttfarse i laboratoriene til Redefine Meat Ltd. i Israel. (Foto: Corinna Kern/Bloomberg)
Saudi Air Show ble arrangert på Thumamah-flyplassen i Riyadh i Saudi-Arabia i mars. Her ser en besøkende nærmere på en ubemannet stridsdrone fra Norinco International Coperation.
Saudi Air Show ble arrangert på Thumamah-flyplassen i Riyadh i Saudi-Arabia i mars. Her ser en besøkende nærmere på en ubemannet stridsdrone fra Norinco International Coperation. (Foto: Ryan Olson/Bloomberg)
Et oktoberbilde fra en London-gate viser en tradisjonell sigarettrøyker som passerer en annen røyker innhyllet i dampen fra en e-sigarett.
Et oktoberbilde fra en London-gate viser en tradisjonell sigarettrøyker som passerer en annen røyker innhyllet i dampen fra en e-sigarett. (Foto: Hollie Adams/Bloomberg)
En væpnet vakt bruker en novemberdag til å passe på et stort antall datamaskiner som utvinner kryptovaluta i Bratsk i Russland.
En væpnet vakt bruker en novemberdag til å passe på et stort antall datamaskiner som utvinner kryptovaluta i Bratsk i Russland. (Foto: Andrey Rudakov/Bloomberg)
World Artificial Intelligence Conference (WAIC) ble arrangert i Shanghai i Kina i august 2019. Her demonstreres ansiktsgjenkjenningsteknologi på en stor skjerm.
World Artificial Intelligence Conference (WAIC) ble arrangert i Shanghai i Kina i august 2019. Her demonstreres ansiktsgjenkjenningsteknologi på en stor skjerm. (Foto: Qilai Shen/Bloomberg)
Matproduksjonen blir mer og mer industrialisert. I mars kom våren til England, men variasjoner i vær og årstider gjør nok ingen forskjell for disse tomatplantene i et drivhus hos Sterling Suffolk Ltd.
Matproduksjonen blir mer og mer industrialisert. I mars kom våren til England, men variasjoner i vær og årstider gjør nok ingen forskjell for disse tomatplantene i et drivhus hos Sterling Suffolk Ltd. (Foto: Simon Dawson/Bloomberg)
Bioteknologisk utvikling kan forlenge livene våre. Her fester en ansatt ved bioteknologibedriften Balance Medical Technology i Beijing i Kina vev fra storfe til en erstatningshjerteklaff.
Bioteknologisk utvikling kan forlenge livene våre. Her fester en ansatt ved bioteknologibedriften Balance Medical Technology i Beijing i Kina vev fra storfe til en erstatningshjerteklaff. (Foto: Giulia Marchi/Bloomberg)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.