Goldman Sachs Capital Partners og Quadrangle Capital Partners skal igjen forsøke å selge det norske bredbåndsselskapet Get Cable, eventuelt gjøre en børsnotering.

Det melder TMT Finance torsdag kveld, som viser til ikke-navngitte kilder, ifølge TDN Finans.

Get verdsettes til inntil en milliard euro, og en salgsprosess ble stanset i 2013.

PE-aktører som CVC, Apax og KKR er ventet å være blant de interesserte, samt tele- og kabelselskaper i regionen.

- Det er tidlig, men det er mye støy og flere ulike kjøpere har fått henvendelser. Jeg venter at noe skjer i år. Selskapet gjør det sterkt, og timingen virker fornuftig, sier en ikke-navngitt bankkilde.

TMT tror også finske DNA Finland kan komme i spill i år, mens svenske Com Hems eier BC Partners forbereder en børsnotering. Com hem kan bli verdsatt til rundt 3,1 milliarder dollar.

Direktør for samfunnskontakt Øyvind Husby i Get opplyser til TDN Finans at det ikke er korrekt at det var en salgsprosess i 2013. Utover dette har han ingen kommentar til ryktene om at det er en salgsprosess nå.

Les også:
Dagens aviser på 1-2-3  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.