Avdekkingen av en ny elektrisk Tesla-modell er rett rundt hjørnet, denne gang i pickup-kategorien, skriver Marketwatch.

I slutten av juli tvitret Elon Musk at det kan skje allerede i september. Han skrøt av «Model P», som vil bli bedre enn bestselgermodellen Ford-150 når det kommer til «trucklignende funksjonalitet», ifølge Musk. I tillegg vil den bli en bedre sportsbil enn en standard 911, mener han.

Ellers er det ikke mye man vet om detaljene rundt pickupbilen, heller ikke om designet.

I mars offentliggjorde Musk imidlertid en smakebit på bilprodusentens nye satsing, med et uklart bilde som angivelig viste den nye pickupmodellen forfra.

Bildet ble publisert like etter han la ut et Youtube-klipp av et temabilde av science fiction- filmen «Blade Runner» fra 1982, med Harrison Ford i hovedrollen, på sin Twitter-konto.

Musk tvitret at de hadde «flashet en teaser» av den nye modellen rundt ett minutt inn i videoen. Det var nær umulig å se bildet med det blotte øyet, den vises bare en brøkdel av et sekund.

Teslas nye Cyberpunk Truck skal være inspirert av nettopp «Blade Runner» og ha et futuristisklignende design, har Musk røpet i et intervju med Recode.

Men noen skisser Tesla har laget av modellen ligger ute på nettstedet Designboom.

Bloomberg har tidligere skrevet at Musk har hatt ambisjoner om å lansere en elektrisk pickupbil, og har hintet om at en prototyp ville bli presentert i løpet av 2019. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.