I dag åpnet Apple for forhåndsbestillinger for iPhone 4, som er i butikken 24. juni. Stor pågang førte til at nettbutikken lå nede flere ganger, og tusener opplevde å få feilmeldinger underveis i bestillingsprosessen.

Ifølge bloggen Gizmodo, som kjøpte den mistede iPhonen som ble gjenglemt på en bar, sliter ikke kundene bare med å bestille telefonen. Ifølge flere av bloggens lesere og en anonym ansatt i teleselskapet AT&T, har et sikkerhetshull ført til deler av problemene.

Kunder som bestiller iPhone 4 må oppgi telefonnummer, brukernavn og passord i løpet av prosessen. Minst tre av Gizmodos lesere har endt opp hos andre personers kontoer etter å ha logget seg inn. Der får de tilgang på private opplysninger som adresser, telefonsamtaler og -regninger.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.