Twitter saksøkes av selskapet Private Jet Services Group LLC, som hevder at Twitter skylder dem 197.725 dollar, nesten to millioner kroner, for Berlands tur-retur-flight mellom Teterboro i New Jersey og San Francisco 26. oktober. Dette var samme dag som Elon Musk fullførte Twitter-oppkjøpet, skriver Bloomberg.

Leslie Berland fikk sparken tidlig i november, sammen med omtrent halvparten av de andre ansatte i selskapet.

Ifølge en kontrakt PJS hadde med Twitter, skulle representanter fra mikrobloggselskapet egentlig fly rutefly, men flyselskapet sa at praksisen ikke alltid ble fulgt og flighter ble flere ganger booket via epost og tekstmeldinger og betalt før Musk tok over Twitter.

Men da Musk ble eier av selskapet, nektet Twitter å betale for Berlands flyturer, siden de mener at kontrakten ikke ble fulgt.

En Twitter-ansatt hevder at Parag Agrawal, som på det tidspunktet var toppsjef i Twitter, før også han fikk sparken av Elon Musk, godkjente og signerte utgiften, siden flyturen var svært viktig for Leslie Berland i forkant av Musks overtagelse.

Men den nye ledelsen i Twitter velger å se bort fra dette. Twitter har ikke svart på Bloombergs henvendelser.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.