Ryktene om at det kommer en ny Ipad i mars har gått lenge, og en rekke nettsteder melder nå at elektronikkjeden Best Buy i USA har kuttet prisene på Ipad 2 med 50 dollar. For den billigste modellen gir dette et priskutt på 10 prosent, og dette tolkes som et forsøk på å kvitte seg med lageret før Ipad 3 kommer på markedet.

I løpet av helgen har det dessuten kommet rapporter om at Apples produsent i Taiwan, Foxconn, gjør seg klar til å sende ut Ipad 3 fra sine fabrikker i Chengdu til butikker i USA, skriver blant annet Yahoo News . Et dokument knyttet til en slik forsendelse skal ha havnet på et kinesisk mikrobloggingsnettsted, og dette skal ha indikert levering i USA mellom 26 februar og 9. mars. Det stemmer godt med forventninger om Ipad-lansering 7. mars.

Apple holder som vanlig kortene tett til brystet, og trolig vil snart utvalgte medier få en lanseringsinvitasjon som hinter om hva som kommer.

Hva Ipad 3 vil inneholde av nyheter har det blitt spekulert mye i, og blant de mest populære teoriene er en rask A6- prosessor, kamera med 8 megapiksler og støtte for raske LTE-nettverk, ofte kalt 4G.

Billigste Ipad 2 i Norge koster nå 3550 kroner, ifølge Hardware.nos prisguide.

Les mer om spekulasjonene: Venter ny og mindre Ipad

<b>Apple-montører får 25 prosent lønnshopp</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.