Det sosiale nettverket Facebook omsatte for mindre enn hva markedet ventet i årets første tre måneder.

Ifølge en oppdatering fra selskapet til amerikanske børsmyndigheter hadde selskapet en omsetning på 1,06 milliarder dollar i første kvartal.

Til tross for at det er en vekst på 45 prosent fra samme periode i fjor, er det seks prosent svakere enn foregående kvartal og et stykke unna markedsforventningene på 1,3 milliarder dollar, ifølge CNBC .

Annonseinntektene stod for 82 prosent av omsetningen, mens resterende kommer fra betalinger og gebyrer generert av nettverket.

Nettoresultat var 205 millioner dollar, som er ned fra 233 millioner dollar i første kvartal i fjor, i det de samlede kostnadene steg til 64 prosent av inntektene, sammenlignet med 47 prosent i første kvartal i fjor, ifølge MarketWatch.

Facebook melder også å ha 901 millioner aktive brukere per måned, som er opp fra 845 millioner brukere som oppgitt i forrige rapport til børsmyndighetene.

Børsnoteringen av Facebook er ventet til neste måned.

Les også: Facebook kjøper AOL-patenter

Facebook er redd for internett
Facebook kjøper populær foto-app
Facebook slår tilbake mot Yahoo!
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.