Klokkene fra britiske Kef har en skikkelig vattering, dekket av kunstskinn som er meget mykt og behagelig mot ørene. Heldigvis slipper vi touch-kontroller, som oftest bare krangler.

Batteritiden oppgis til 30 timer med trådløs støyredusering, 40 timer trådløst, men uten støyredusering, og hele 100 timer med ledning og støyredusering. Man kan også lytte med ledning uten å ha elektronikken i gang, noe som er en god nødløsning om man glemte å lade dem.

Til forskjell fra mange trådløse hodetelefoner har Space One Wireless en heller nøytral lyd. Derfor kan man like gjerne sitte hjemme i godstolen og nyte akustiske stykker. Dermed ikke sagt at de låter kjedelig; de har en stram og naturlig bassgjengivelse. Støyreduseringen er fullt ut tilfredsstillende, og tar bort det meste av irriterende bakgrunnslyd. Imidlertid virker Kef til å ha gjort en avveining når det gjelder dette, da støyreduseringen ikke påvirker lyden spesielt mye.

Kef Wireless One.
Kef Wireless One. (Foto: Kef)

Konklusjon

Kef gjør det meste riktig med sine første trådløse støyreduserende hodetelefoner. Formgivningen er raffinert, og byggekvaliteten utsøkt. De sitter deilig på hodet selv ved lengre reiser, og håndteringen er enkel. Man kan lytte med eller uten støyredusering, og koble på ledning om det sjenerøse batteriet tar slutt. Musikken gjengis fenomenalt nøytralt og naturlig, men likevel med en fast bass. Støyreduseringen er bra, og påvirker ikke lydkvaliteten altfor mye. Space One Wireless er definitivt blant de beste hodetelefonene for frekvente reisende.

Les hele testen av KEF Space One Wireless(Vilkår)

Gråbeins Gadget Guide - Lydplanker med bass
Slik får du en lydplanke til under 6000 kroner - uten å miste bassen.
02:45
Publisert: