I juni offentliggjorde Komplett Gruppen at de starter opp som mobiloperatør gjennom selskapet Komplett Mobil.

- Målet vårt er ikke å være en lavprisaktør, men å selge abonnement med attraktive datapakker til en ganske aggressiv pris, sa konsernsjef Ole Vinje til DN i forbindelse med lanseringen.

Les mer: Komplett blir mobiloperatør dnPlus

Nå har Komplett ansatt Håkon Dyrnes som administrerende direktør for Komplett Mobil.

Dyrnes har jobbet med telekom i 17 år, blant annet som direktør for privatmarkedet i Tele2, markedssjef i Telenor og direktør for Teki Solutions. Siden 2014 har han jobbet som konsulent (management for hire).

- Jeg opplever Komplett som en spennende og profesjonell bedrift, og er imponert over hva de har fått til, sier Haakon Dyrnes. Å ha en sterk merkevare gir gode forutsetninger for å hevde seg i mobilmarkedet, og min ambisjon er å påvirke bransjen til å bli enda mer kundeorientert, sier Dyrnes i en pressemelding.

Komplett Mobil er basert i Oslo og det jobbes nå med å bygge opp en salgsavdeling.

Les også:
«Sjokktall» gjør pundet enda billigere for nordmenn
Asia i dag: - Vil skape en global bilrevolusjon
Fremveksten til denne kandidaten betyr trøbbel for Trump

DNtv anbefaler:

Disse sitatene vil Donald Trump bli husket for
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.