Forrige uke meldte tre norske mobiloperatører at de vil la kunder som ikke bruker opp hele datakvoten sin en måned overføre den ubrukte kvoten til neste måned.

I dag melder også Telenor at deres drøyt 1,5 millioner privatabonnenter får denne tjenesten fra første mars, under navnet Data Rollover.

Telenor skriver i en pressemelding at det ikke er noen grense for hvor lenge man kan spare på ubrukt datakvote, men at selskapet setter et tak på én månedskvote ekstra.

– Kundene har vist stor interesse for Data Rollover, og vi ser at flere kunder ikke alltid bruker opp sine månedlige datapakker. Ved å tilby Data Rollover tilrettelegger vi for en mer fleksibel og effektiv mobilhverdag, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge i en pressemelding.

Tilbudet gjelder alle privatabonnement hos Telenor og djuice. Rene mobildata-abonnement vil få datasparing fra april måned. Kunder med kontantkort eller de som fortsatt har abonnementer som ikke selges lenger får ikke datasparing.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

– Rune Bjerke og de andre banksjefene som jobber med mobile betalingsløsninger har hastverk
DNs kommentator Bård Bjerkholt om Vipps-samarbeidet og hvorfor banksjefene har dårlig tid.
02:45
Publisert: