Styret i mobilselskapet Hello har besluttet at selskapets gründer Nadir Nalbant skal ta over som leder i Hello. Samtidig forlater tidligere administrerende direktør, Thomas Sandaker, selskapet, skriver Hello i en pressemelding.

– Jeg tar over rattet nå. Dette er en overgangsfase, sier Nalbant til DN, og legger til at styret leter etter en ny mobilsjef.

Han understreker at Sandaker har gjort en god jobb.

– Han ble hentet for å endre Hello fra å være en ren bedriftsaktør til en tydelig privataktør i mobilmarkedet. Den jobben har han gjort strålende. Vi har hatt en hyggelig kundevekst.

– Men hvorfor slutter Sandaker da?

– Fordi Sandaker sammen med styret har funnet ut at det er best å skille lag, sier Nalbant.

Etter det Dagens Næringsliv forstår har Hello mellom 50.000 og 100.000 kunder.

En ringrev

Nadir Nalbant er en ringrev i den norske mobilbransjen. Han startet karrieren som selger i Netcom og etablerte mobilselskapet Sense ved tusenårsskiftet. Det selskapet ble senere solgt til Reitangruppen som etter hvert fusjonerte Sense med Chess.

I 2005 etablerte Nalbant mobilselskapet Hello. Selskapet var en mobilaktør i bedriftsmarkedet med endret profil for noen få år siden da Thomas Sandaker ble hentet inn.

I fjor sommer kjøpte Altibox seg inn i Hello og har en eierandel i selskapet på 50 prosent. De resterende aksjene eier Nalbant.

– Vi ser store muligheter sammen med vår partner Altibox, som når en halv million husstander med 1,2 millioner personer, sier Nalbant.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.