Telenor og Tele 2 har inngått avtale om å bygge felles riskdekkendenett med 5G-teknologi i Sverige, ifølge en pressemelding fredag.

Målet er å gi de første kundene tilgang til 5G med full funksjonalitet allerede i 2020.

- Sverige har en høy andel av personer og selskaper som er avanserte brukere av digitale tjenester. Med en tidlig utrulling av 5G, kan vi møte behovene med høy ytelse og kapasitet og sikre at Sverige fortsatt er i forkant av teknologien, sier administrerende direktør Patrik Hofbauer i Telenor Sverige.

Selskapene deler allerede 2G- og 4G-nettverk i det felles selskapet Net4Mobility.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Skodas smarte løsning
Skoda Kodiaq kommer til Norge i mars. Sjekk den nye smarte løsningen for å unngå å skrape opp bilen ved siden av.
00:26
Publisert:
Brekke og Wærsted: - Ikke vært noen personkonflikt
Både konsernsjef Sigve Brekke og styreleder Gunn Wærsted avviser at det har vært noen personkonflikt mellom dem. Ulikt syn på enkeltsaker skal være årsaken til uroen i toppledelsen i Telenor.
01:45
Publisert: