Det er den første geografiske ekspansjonen til Telenor siden 2014, da selskapet lanserte mobiltjenester i Myanmar.

– Forhåpentligvis kan vi delta her, sier Ahmed Shibly, sjef i Telenor-selskapet Grameenphone i et intervju med Philippine Daily Inquirer.

Telenor bekrefter overfor E24 at de følger utviklingen i landet, men at det ikke er gitt at de skal inn på det filippinske markedet.

– Vi kan bekrefte at vi følger utviklingen relatert til at Filippinene har igangsatt en prosess for å tilrettelegge for en tredje mobiloperatør, sier fungerende kommunikasjonsdirektør Atle Lessum i Telenor Group.

– Det betyr ikke det samme som at Telenor har interesse av en lisens der, men som en stor aktør i regionen ønsker vi uansett å ha større klarhet i hvilken prosess myndighetene ser for seg, utdyper han.

Fristen for å delta i den nye lisensaksjonen for å bli landets tredje store mobiloperatør, er 5. november.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Hey, Mercedes! Take me home!
Nå kan du snakke med minstemann i Mercedes-søskenflokken, A-klasse. Se hvordan det gikk i vår test.
01:48
Publisert: