Markedsdirektør Svein Henning Kirkeng i Telia Norge blir ny konserndirektør i Telenor med ansvar for produkter og kundekontakt, ifølge en melding torsdag. 

Kirkeng vil inngå i Telenors nye konsernledelse, som ble presentert i dag. Han er dermed den eneste "nye" i ledelsen, som fremover vil bestå av tolv personer, ned fra tidligere 20.

Kirkeng har vært ansatt i Telia Norge siden juni 2016.  Han fritas for sine arbeidsoppgaver i Telia Norge med umiddelbar virkning og begynner i sin nye jobb når oppsigelses- og karantenetiden er utløpt, fremgår det.

-  Jeg har trivdes veldig godt i Telia Norge, men jeg har rett og slett fått et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier han i meldingen.

 Ove-Mathias Lind, som i dag leder Customer Channels og sitter i ledergruppen til Telia Norge, blir konstituert i stillingen som CMO. Han vil samtidig fortsette å lede Customer Channels.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

- Startet slukkingen der radio betyr mest
- Å slukke FM-nettet og bytte til DAB er gambling med fiskernes liv og helse, sier Jan Fredriksen i Nordland Fylkesfiskarlag. DN ble med for å teste DAB-dekningen da han leverte torsk på fiskebruket Skårvågfisk i Bø kommune i Vesterålen.
00:51
Publisert:
Rørt Obama hyllet kona i sin avskjedstale
Obama holdt sin avskjedstale i hjembyen Chicago, dit han kom som ung mann og begynte med menighetsarbeid og våknet politisk.
02:39
Publisert: