Telenor bekrefter at selskapet har sendt inne en «letter of interest» for lisenser i Myanmar.

Det sier kommunikasjonssjef Tor Odland i Telenor til TDN Finans fredag.

- Telenor bekrefter at vi har sendt inn en såkalt «letter of interest. Vi har altså indikert vår interesse, og er således med i prosessen videre, sier han.

- På den ene siden er jo landet interessant for oss på bakgrunn av den erf#229en vi har med telekom i nabomarkedene. I tillegg er det vi fremdeles opptatt av regulatorisk forutsigbarhet. Det er viktig for oss, sier han.

Telenor ser nå frem til å være med i kampen om lisensene i Myanmar, ifølge ham.

Ifølge Bloomberg News har Singapore Telecommunications, Axiata Group og ST Telemedia vist sin interesse for lisensenes som myndighetene i Burma skal utstede.

Myndighetene i Myanmar vil utstede to lisenser for å øke telekomdekningen til opptil 80 prosent av landet innen 2016. Lisensene vil bli utstedt innen juni og kan komme til å være gyldig i inntil 20 år med opsjon for fornyelse, ifølge nyhetsbyrået.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.