Konsernsjef Sigve Brekke legger ikke skjul på sin begeistring for myndighetene i Myanmar. Han sier også at etterspørselen i landet er overraskende høy.

- I Myanmar har vi virkelig funnet en god modell. Vi er tilstede i alle de store landsbyene, og har rullet ut 800 nye basestasjoner i første kvartal. Samtidig er etterspørselen mye større enn vi trodde, sier Brekke til TDN Finans.

Han sier det er overraskende hvor interesserte kundene er, og hvor villige de er til å bruke penger.

- Dessuten har myndighetene bestemt seg for at dette skal være et utstillingsvindu mot resten av verden. De tilrettelegger for utenlandske investeringer, og skjønner at kommunikasjonsløsninger hjelper økonomien å vokse og landet å moderniseres, sier Brekke.

- Har dere overhodet hatt noen problemer med myndighetene?

- Snarere tvert imot. Myndighetene i Myanmar er blant de mest transparente og fremadskuende av myndighetene vi opererer sammen med, sier Brekke.

På spørsmål fra salen under fremleggelse av kvartalstallene, sa Brekke at han ikke er bekymret for komplikasjoner når det blir aktuelt å ta ut utbytte fra virksomheten i Myanmar.

Les også: Økt omsetning fra Fred. Olsen Energy

- Vi er nær en bunn

- Mange «hvis» i India

 

Se på DNtv:

Sætre om nedgangen: - Veldig svake markedsforhold
Konsernsjef i Statoil Eldar Sætre sier resultatet til Statoil er preget av svake markedsforhold, men at resultatet hadde vært mye verre om det ikke hadde vært for bedret drift og mindre driftskostnader i selskapet.
02:07
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.