Teleselskapet Telenor opplyser i en melding torsdag at det har rundet 200 millioner kunder på verdensbasis.

Kundebasen har blitt bygget opp gjennom mer enn 20 år med internasjonal ekspansjon, og strekker seg fra Norden via Europa til Asia, fremgår det av meldingen.

Ifølge Telenor har selskapet iløpet av de siste ti årene anskaffet 170 millioner nye kunder.

-I 2015 handler det ikke lenger bare om å gi mennesker tilgang til en mobiltelefon, men om å tilby internett for alle og tilgang til de mulighetene som den digitale tidsalderen fører med seg, sier konsernsjef Sigve Brekke i Telenor i meldingen.

I årets tredje kvartal genererte Asia over halvparten av konsernets omsetning, mens Norge og Europa stod for cirka 20 prosent hver.

Les også: Asia i dag: Drukner i kontanter

To av tre avsatte ministre ville bli i regjeringen

Fikk ikke én eneste krone

 

Se også:

Trumpt til DN: - Jeg elsker Norge!

Trump til DN: -Jeg elsker Norge!
Ny tv-debatt mellom de republikanske presidentkandidatene Donald Trump og Jeb Bush i natt. DN spør Trump om de stadig tøffere angrepene fra Bush. «Han må gjøre det. Han gjør det så dårlig på målingene. Jeg ville gjort det samme», svarer Trump.
01:27 Min
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.