Meglerhusene høyner sine kursmål på Telenor, som onsdag rapporterte bedre enn ventede tall for første kvartal, fremgår det av oppdateringer fra meglerhusene onsdag og torsdag.

Meglerhusene viser spesielt til at Telenors Myanmar-virksomhet utviklet seg sterkt i første kvartal. I tillegg trekkes Norge-virksomheten frem som bedre enn ventet.

Morgan Stanley oppjusterer sitt Telenor-kursmål til 190 kroner fra tidligere 170 kroner og gjentar en «overweight»-anbefaling.

Handelsbanken Capital Markets høyner sitt Telenor-kursmål med ti kroner per aksje til 190 kroner og gjentar en akkumuler-anbefaling.

DNB Markets høyner Telenor-kursmål til 196 kroner, som er opp fra tidligere 187 kroner. Meglerhuset gjentar en kjøpsanbefaling.

Fondsfinans høyner sitt Telenor-kursmål til 177 kroner fra tidligere 173 kroner. Meglerhuset fastholder sin nøytral-anbefaling på Telenor.

SEB gjentar sitt Telenor-kursmål på 175 kroner og en hold-anbefaling.

SEB-analytikerne viser til at Telenor Norge rapporterte et bedre enn ventet resultat i første kvartal, men de mener imidlertid det er flere grunner til å tro at Norge-virksomheten kan ha levert sin beste utvikling i første kvartal. Meglerhuset viser til at ICE kommer inn i markedet i andre kvartal. I tillegg trekkes det frem at TeliaSonera blir en sterkere konkurrent i Norge samtidig som Telenor vil få full effekt av tapet av roaming-avtalen med Tele2.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

«Legenden» er tilbake

Britisk thrillervalg kan resultere i folkeavstemning om EU

Bank kutter lånerenten