Idag skifter Telenors heleide datterselskap i India navn fra Uninor til Telenor India.

I løpet av de seks årene som er gått siden Uninor kom på banen, har selskapet bygget seg opp en kundemasse på 40 millioner brukere. I områdene Telenor har vært etablert har de fått en posisjon som den fjerde største operatøren.

- Når Uninor nå bytter navn til Telenor India går virksomheten fra å være kjent som best på pris til å ta en sterkere, verdiøkende posisjon, skriver den norske telegiganten.

Telenor understreker at navnbyttet handler om mer enn navn.

- Dette handler om å forberede Telenor India på en ny og spennende fremtid. Ved å ta en bredere, verdidrevet posisjon vil Telenor India appellere til nye målgrupper med attraktive tjenester og en kundesentrert tilnærming, sier Sigve Brekke, Telenors relativt ferske konsernsjef.

- Etter nær 20 år i Asia og seks år i India har vi lært hvordan vi skal gjøre mobilkommunikasjon tilgjengelig for store befolkningsgrupper. Telenor India skal fortsette å levere valuta for pengene og de skal fortsette å betjene sine kunder bedre enn konkurrentene - med fremtidsrettede tjenester i dag og i morgen, sier Brekke.

Les også: Skrekkmåling fra Kina

Xi forsøkte å berolige amerikanerne

  KrFs fylkesledere åpner for å bryte regeringssamarbeid

 

Se på DNtv BMW med nye hybrider:

BMW med nye hybrider
BMW med nye hybrider på bilmessen i Frankfurt.
01:32
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.