Telenor indiske virksomhet er i samtaler med Tikona Digital Networks for en sammenslåing av selskapenes bredbåndspektrumvirksomhet, melder indiske ET Now onsdag, som ikke viser til noen kilder.

Tale-virksomheten kan bli holdt utenfor en potensiell fusjon, og transaksjonens fokus kan være på mobildatavirksomhet, skriver ET Now.

Tikona Digital har tidligere vurdert salg av selskapets 4G-spektrum til Vodafone India. Tikona har spektrum i 2.300 megahertz-båndet.

Nettsiden viser videre til at Tikona, som er en Mumbai-basert internettleverandør, for tiden gjennomfører kommersielle pilotprogram med å tilby høyhastighet bredbåndtjeneester i flere byer.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podcast «Finansredaksjonen» om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Derfor smaker vann forskjellig
Vann smaker ikke bare vann. Her forklares hvorfor vann smaker forskjellig. På smak.no kan du lese den store mineralvann testen og se hvilket mineralvann som er best.
01:18
Publisert:

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert: