Da dette året begynte hadde Kyrre Gørvell-Dahl (23) – Kygo – aldri stått på en scene. Nå har han gått fra en anonym tilværelse på gutterommet til å bli omtalt som den elektroniske dansemusikkens nye vidunder. På Youtube og Soundcloud er hans remikser og egne låter spilt over 279 millioner ganger.

Mest delt i USA

Denne uken er hans ferske singel «Firestone» den mest delte låten i sosiale medier i USA. Han har signert en gullkantet kontrakt med Ultra Records og Sony International som ifølge Billboard Magazine på nivå med de største stjernene i bransjen.

Familien trår til

– På et tidspunkt tenkte vi at hvis det fortsetter å ta av i dette tempoet, trenger vi litt hjelp, forteller Kyrres stefar Jan M. Bjordal. Han og Kyrres mor har måttet trå til som ekstrahjelp nå som Kygos karriere tar av.  De har blant annet forhandlet med forretningsadvokater i London og på Manhattan, på vegne av sønnen.

Onsdag avslutter Kygo sin verdensturné i et utsolgt Oslo Spektrum.

Les hele saken "Kygomania"  i Magasinet (+)

Les også: Kyrre har 60 millioner visninger på Youtube(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.