89 mennesker mistet livet i angrepet mot konsertlokalet. Midt i det hele var bandet og vokalist Jesse Hughes, som forteller om den grusomme opplevelsen i et intervju med Vice.

- Mange mennesker gjemte seg i garderoben vår, og drapsmennene klarte å komme seg inn og drepe alle sammen, utenom ett barn som gjemte seg under skinnjakken min, sier en tydelig berørt Hughes i traileren til intervjuet som publiseres til uken.

Videre forteller rockevokalisten at folk forsøkte å spille døde for ikke å bli skutt, og at flere mennesker valgte å beskytte hverandre i stedet for å flykte.

- En stor grunn til at så mange mennesker ble drept er at så mange av dem ikke ville forlate vennene sine, mener han.

Nick Alexander, som solgte T-skjorter for bandet, var blant dem som ble drept i terroren.

Eagles of Death Metal skulle egentlig spilt på Sentrum Scene i Oslo neste uke, men konserten ble avlyst etter terrorangrepet i Paris.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.